Datum objave: 08. Prosinac 2015

Project 33 / 45 u eteru online radija Disco Gimnazija Šibenik

Šibenik News
Šibenik News

 

Nakon gotovo jednogodišnje pauze, DJ Kolektiv Project 33/45 vraća se u velikom stilu i to da ga svi čuju. U četvrtak, 10. prosinca, gostovat će u emisiji 'Tales from the Wells / Priče iz Bunara' online radija Disco Gimnazija.

DJ Kolektiv nastao početkom 2014. godine čine radijski producent, zaljubljenik u biciklizam i maketarstvo, Nikola Balvan te basist, autor nekoliko glazbenih tekstova, član bendova poput Yeste i Ti ritu piri pip, Nino Rak. O svemu navedenom i još mnogo više razgovarat će s urednikom i voditeljem emisije, Darkom Reljom.

Prije negoli su otišli na pauzu, Balvan i Rak, vrtili su longplayjke, singlice, vinile, kako vam drago, njihov omiljeni radni alat je gramofon, a o glazbi koju pripremaju za četvrtak kažu: - Malo je vremena za svirati sve ono što imam u glavi što bi se moglo puštati pa ćemo se bazirati na dani trenutak večeri. Bit će to sudar alternative, metala, disca, rocka. Booooombaaaa! – najavljuju.

Podsjetimo, radio emisija 'Tales from the Wells / Priče iz Bunara'' ide uživo iz caffe bara / noćnog kluba Azimut s početkom u 21 sat i traje dva sata. Ako nećete biti u Azimutu i uživo svjedočiti povratku DJ kolektiva Project 33/45, još jednoj emisiji pod vodstvom DJ Ritma, to uvijek možete i iz topline svog doma putem online streaminga na adresi www.disco-gimnazija.hr.
 

Iz kategorije: Kultura