Sidebar Menu

Datum objave: 01. Listopad 2015

Saznajte kako do besplatnih karata za veliki koncert Olivera Dragojevića na Tvrđavi

Šibenik News
Šibenik News

 

Tvrđava sv. Mihovila, kulturna atrakcija 2014.godine i jedna od najljepših pozornica na Jadranu zatvara ovogodišnju sezonu večernjih događanja velikom rođendanskom proslavom 20 godina Radio Dalmacije uz koncert Olivera Dragojevića u subotu, 10. listopada u 20 sati!

Ulaznice za besplatni koncert dijeliti će se preko nagradnih igara u eteru Radio Dalmacije, preko Facebook profila Tvrđave sv. Mihovila i preko nagradne lutrije koja započinje u petak, 2. listopada na Tvrđavi sv. Mihovila.

''Kako bi građanima omogućili jednaku priliku za osvojiti karte odlučili smo organizirati na Tvrđavi sv. Mihovila nagradnu lutriju gdje će svi zainteresirani za Oliverov koncert moći ispuniti jedan kupon i ubaciti u bubanj. Izvlačenje sretnih dobitnika biti će idući tjedan kada će izvučeni važeći kuponi osvojiti po dvije ulaznice za koncert. Također, želimo naglasiti ukoliko su izvučeni dobitnici već osvojili ulaznice preko nagradnih igara Radio Dalmacije i našeg Facebook profila, njihovi kuponi će nažalost biti nevažeći sukladno pravilima o nagradnoj igri'' pojasnili su organizatori koncerta.

Nagradna lutrija traje do srijede, 7.listopada kada će u 12 sati biti izvlačenje sretnih dobitnika koji će svoje ulaznice moći preuzeti do subote, 10. listopada do 18 sati na Tvrđavi sv. Mihovila, ulaz br. 1. Pravila nagradne igre nalaziti će se na Tvrđavi sv. Mihovila i webu http://svmihovil.sibenik.hr/ .
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam