Sidebar Menu

Datum objave: 23. Rujan 2015

Besplatnim koncertom Olivera Dragojevića završava sezona na tvrđavi sv. Mihovila

Šibenik News
Šibenik News

 

Tvrđava sv. Mihovila, kulturna atrakcija 2014.godine i jedna od najljepših pozornica na Jadranu zatvara ovogodišnju sezonu večernjih događanja velikom rođendanskom proslavom 20 godina Radio Dalmacije uz koncert Olivera Dragojevića u subotu, 10. listopada u 20 sati.

''Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo najaviti Olivera Dragojevića i Dupine kao naš posljednji ovosezonski koncert na Tvrđavi sv. Mihovila, svojevrsni šećer na kraju ove odlične sezone koju polako privodimo kraju i to sa ukupno 28 večernjih događanja i preko 20.000 posjetitelja. Radio Dalmacija, medijski pokrovitelj Tvrđave sv. Mihovila, jedan je od najdugovječnijih i najrespektabilnijih medija u Hrvatskoj i veoma smo sretni što su, uz rođendanske proslave u Zadru, Splitu i Dubrovniku, za svojih 20 šibenskih godina izabrali upravo našu tvrđavu i što jedan takav veliki jubilej zatvara našu sezonu'' izjavila je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica Odjela za upravljanje fortifikacijskim sustavima Muzeja grada Šibenika.

Besplatni koncert Olivera Dragojevića zahvala je svim Šibenčanima i njihovim gostima na podršci tijekom 20 godina rada Radio Dalmacije kao i za nepune dvije godine otkako je šibenska Tvrđava sv. Mihovila revitalizirana. Limitirani broj ulaznica moći će se predignuti od 1.listopada na prodajnim mjestima o kojima će organizatori koncerta pravovremeno obavijestiti javnost.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam