Datum objave: 11. Kolovoz 2015

Motovun Film Festival dolazi u Šibenik - pogledajte šest filmskih naslova u kinu pod zvijezdama

Šibenik News
Šibenik News

 

Motovun Film Festival od svojih je početaka posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji su se nametnuli inovativnošću, idejom i snagom svojih priča. Na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila stiže šest filmskih naslova iz središnjeg filmskog programa MFF-a po izboru selektora Jurice Pavičića i Milene Zajović, u kojima će na najljepšoj pozornici na otvorenom od 13. do 15. kolovoza svi ljubitelji filmske umjetnosti moći odmoriti dušu.

13.08. četvrtak: Lobster (Yorgos Lanthimos) i Jack In The Kingdom Of Women (Riad Sattouf)

14.08. petak: Marshland (Alberto Rodriguez) i Salma (kim Longinotto)

15.08. subota: You're Ugly Too (Mark Noonan) i Why Me (Tudor Giurgiu)

Ulaznice za Motovun u Šibeniku: Mihovil gleda filmove mogu se kupiti na blagajnama Tvrđave svaki dan od 8,30 do 22 h, štandu kod HNK Šibenik na Poljani (9-12 i 20-22 h), u Muzeju grada Šibenika (10-18 h) i preko sustava croatia-tickets.com.
Članovi Kluba prijatelja i ovaj put dobivaju više! Svi prijatelji uz predočenje svojih članskih iskaznica mogu na navedenim prodajnim mjestima potpuno besplatno predignuti svoje festivalske ulaznice, dok za sve ostale cijena jednodnevne ulaznice iznosi 25 kuna i 60 kuna za festivalsku.
 

Iz kategorije: Kultura