Datum objave: 09. Srpanj 2015

Massimo dva dana za redom na Tvrđavi predstavlja uživo svoj album "1 dan ljubavi"

Šibenik News
Šibenik News

 

Najavljujući prvi Massimov nastup na Tvrđavi sv. Mihovila nitko nije očekivao da je ljubav Šibenčana, i njihovih gostiju, tolika da će ulaznice „planuti“ više od mjesec dana prije koncertnog datuma. Ipak, upravo to se dogodilo. Očito ima nečeg magičnog u kombinaciji Massimovih hitova („Suze nam stale na put“, „Kladim se na nas“, „Iz jednog pogleda“, "Ispod nekog drugog neba", "1 dan ljubavi", „Da mogu“,...), obnovljenoj Tvrđavi s pogledom na more i nebu posutom zvijezdama.

Kako bi svi zainteresirani ipak mogli uživati u koncertu na čarobnoj ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila dodan je još jedan koncertni datum – utorak, 11.8.

Početkom godine Massimo je objavio dugoočekivani, novi studijski album „1 dan ljubavi“ koji donosi hitove „Suze nam stale na put“, „Ispod nekog drugog neba“, kao i aktualni singl „1 dan ljubavi“. Novi album premijerno je predstavljen na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova u veljači ove godine, kojim je i započela turneja pod nazivom Jedan dan ljubavi."Dodirni me slučajno", "Iz jednog pogleda", "Indija", "Tišina", "Ispod nekog drugog neba",“Da mogu“ samo su neke od pjesama iz bogatog Massimovog opusa. Dajući pjesmama dio sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, što potvrđuje i nekoliko uzastopnih Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a tu je titulu osvojio i ove godine. Prije dvije godine u prepunoj pulskoj Areni Massimo je proslavio 30 godina rada, uslijedio je koncert u dupkom punom Domu sportova, a onda i niz drugih uspješnih koncerata diljem regije. Koncerti u sklopu turneje Jedan dan ljubavi u skladu s Massimovom maksimom – težnja ka izvrsnosti – bit će drugačiji i posebniji od prethodnih. U glazbenom smislu bit će predstavljen novi album „1 dan ljubavi“ te neke od najuspješnijih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala priliku čuti.

Ulaznice za novi koncertni datum u prodaji su od danas na www.eventim.hr i prodajnim mjestima u sustavu Eventima po cijeni od 140 kn te 160 kn za VIP mjesta.  

 

Video

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3