Datum objave: 17. Lipanj 2015

REGIUS #5 Za samo 90 kuna slušate Edu, Let3, Dječake, Repetitor, Debelog, Atheist Rap...

Šibenik News
Šibenik News

 

Edo Maajka feat. Frenkie, Atheist Rap, Dječaci, Repetitor, Sopot, Let 3, Debeli Predcjednik, Jonathan – izvođači su u čijim nastupima uživamo ovog ljeta na Regius festivalu u Šibeniku. Izvođači su to čije samostalne festivale mnogi ne bi propustili ni za živu glavu, a kamoli kad dolaze u paketu. No dobili su support u vidu popratnog DJ programa koji ćemo slušati u pauzama, odnosno u warm up, middle i after party minutama.

''Od početka programa pa do kraja, Vaš i naš glazbeni support uz bendove bit će Igor 'Kozza' Kozličić (ex Balkanfarraj & Balkan's Hi Fi) te Ginger George (polovica Mrtvog hitovlja). Oni će biti zaduženi, prvenstveno da plešete s nama do dugo u jutro nakon koncerta, ali i za dobar sadržaj prije i između bendova'',– poručuju organizatori festivala na čelu s Igorom Bergamom , predsjednikom Udruge P.A.R.K.

Osim toga, Regius će na području TEF-a, gdje se festival održava po prvi put, ugostiti i kultni Kockin leteći šank iz Splita zadužen za izvanrednu ponudu kratkih pića po svačijem guštu zbog čega odlično prate glazbenu ponudu festivala.

No da ne bi bilo da Šibenik samo uzima Splitu ili Zadru, donosimo odlične vijesti. Ove godine, festivalske ulaznice moći će se kupiti i u Splitu i u Zadru i to po povoljnijim cijenama.
Prodajno mjesto u Splitu je: caffe bar Split Circus ll, Bačvice.
Prodajno mjesto u Zadru je: caffe bar Zodiac
Prodajna mjesta u Šibeniku su: caffe barovi Baldekin, Bono, Domald te na štand na Poljani.

Cijena festivalske ulaznice (za dva dana) iznosi 90,00 kuna, a za jedan dan 60,00 kuna. Datum puštanaj ulaznica u prodaju bit će poznat narednih dana.


 

Iz kategorije: Kultura