Datum objave: 29. Svibanj 2015

VIDEO Let3 dolazi na Regius uživo predstaviti svoj dugoočekivan album "Angela Merkel sere"

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Danas je objavljeno i četvrto ime s ovogodišnjeg popisa bendova petog po redu festivala Regius koji se održava na pristaništu luke TEF od 3. do 4. srpnja. Let 3, trenutno najaktualniji rock sastav u Hrvatskoj, ovog ljeta će u Šibeniku uživo predstaviti svoj novi dugoočekivani studijski album "Anglea Merkel sere". Deset godina je prošlo od zadnjeg studijskog albuma "Bombardiranje Srbije i Čačka" (ako ne računamo live izdanje "Živa Pička" iz 2008. i vinil LP "Kurcem do vjere" iz 2013.) tako da je najavljeni novi materijal već dugo vremena najočekivaniji album na ovim prostorima. Novi projekt su najavili umjetničkom instalacijom istog naziva "Angela Merkel sere" prošli mjesec u Zagrebu, na kojoj su otkrili divovski kip njemačke kancelarke u pozi izvršavanja velike nužde.

Riječki provokativni rokeri tako su dodani na popis imena ovogodišnjeg mini jubilarnog izdanja Regius festivala uz do sada potvrđene Dječake, Repetitor i Jonathan. Izabrani su kao jedan od najboljih bendova koji su do sad svirali na Regiusu, što i je ideja organizatora da ove godine u Šibenik dovedu najbolje što smo imali priliku čuti s prva četiri izdanja Regius festivala.

Najavni single novom albuma Letovaca "Majka prdi" poslušajte u nastavku a sve novosti oko Regiusa pratite na facebook fanpageu

Video

Iz kategorije: Kultura