Datum objave: 28. Svibanj 2015

SuperUho danas objavio još tri potvrđena izvođača ovogodišnjeg lineupa

Šibenik News
Šibenik News

 

Drugo izdanje SuperUho Festivala održat će se od 3. do 5. kolovoza u neobičajenom prostoru za festivalsku namjenu – velebnoj šibenskoj tvrđavi sv. Mihovil. Na gradskoj plaži Banj bit će smještena Iskonova pozornica na kojoj će se odvijati noćni DJ program, ali i nastupi kantautora u kasnim popodnevnim satima. Također tijekom dana na plaži Banj Iskon priprema zanimljiv sportsko zabavni program koji će upotpuniti doživljaj SuperUho Festivala. Plato ispred ulaza u tvrđavu na uzvisini iznad stare šibenske gradske jezgre s rajskim pogledom na šibenski arhipelag Iskon će urediti u festivalski lounge u kojem će posjetitelji uživati uz koji zalogaj gastro delicija i čašu kvalitetnog vina. U sklopu festivala bit će organiziran kamp koji će se nalaziti iznad plaže Banj.

Do sada su potvrđeni sljedeći izvođači koji SuperUho Festival čine posebnim i opravdavaju epitet glazbenog boutiquea: Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon, of Montreal, King Khan And The Shrines, Rosetta, Ought, Vlasta Popić, Vvhile i Nikky Louder. 

Ovom prilikom SuperUho najavljuje tri nova izvođača nastavljajući niz vrsnih glazbenika kao predstavnika uzbudljvih žanrova – američki popularan bend Merchandise, zagrebačku rock atrakciju Pridjeve kao i šibenski perspektivan dub bend The FogSellers.

 

Cijena festivalskih ulaznica su sljedeće: 
290kn (do 03.08.)
320kn (na ulazu)

Pretprodajna mjesta:
Dallas Music Shop Šibenik (Kralja Tomislava 4), Šibenik
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
 

Video

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: