Datum objave: 16. Ožujak 2015

VIDEO Treće izdanje Nox partija u subotu, organizatori najavljuju najbolji doživljaj do sad!

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Elektronski techno festival NOX u subotu doživljava svoje treće izdanje, na provjerenoj lokaciji, u "šibenskom importanneu" kako se od milja zove derutni prostor poviše tunela u luci. Radi se o nizu partija koje organiziraju iz glazbene udruge Nota Šibenik, krajem prošle godine dva izdanja, ovo je treće i prvo u 2015. godini. Festival koji je prepoznatljiv po visokoj kvaliteti audio i vizualnog sadržaja elektronske glazbe, prvenstveno techna i tech house-a, odlično je prošao kod šibenske publike koja je u velikom broj pohodila prva dva partija. Tonko Mikulandra, jedan od organizatora, kaže kako su svi ugodno iznenađeni reakcijama publike i da je to očiti pokazatelj koliko ljudima u gradu fali ovakvog kvalitetnog sadržaja.

Treće izdanje poklapa se s prvim danom proljeća, 21. ožujka, pa će taj simboličan datum ovoga puta dosta odrediti vizualni identitet NOX-a. "Mogu slobodno najaviti da će ovaj put biti najbolji i najjači vizualni doživljaj to sad. Imamo više vizualnih noviteta, dijelit ćemo na ulazu nešto za sve posjetitelje vezano za proljeće, bit će dosta nagradnih igara, sve se budi... proljeće je. Ovog puta će biti i malo tvrđi zvuk u odnosu na prije, i to samo najkvalitetnije od techna i tech house-a." priča nam Tonko i pomalo tajnovito ne otkriva sve detalje onoga što nas čeka za vikend.

Za glazbeni dio programa zaduženo je troje DJ-eva, njemačka techno princeza Mahssa Dadari, Zadranin DJ Liquid i Šibenčanin DJ Scheva koji će svoje setove vrtjeti od 21 do 4 sata ujutro. Video projekcije, svijetla, lasere, reflektore i cjelokupni vizualni identitet i ovog je puta u rukama Ante Šmita, a poseban gost je splitski VJ Kymera koji će vizualni doživljaj podignuti na veći nivo. Karte koje su u pretprodaji od prošlog tjedna možete kupiti po cijeni od 30 kuna u caffe barovima Skipper i Baldekin.

"Volio bi da bude čak više ljudi nego na prva dva partija. Bitna je dobra muzika i vibra koja je bila do sad i htio bi da se tako nastavi, ipak je to u centru grada i nešto se pomaklo, krenulo nabolje pa je svaki support bitan." iskren je Tonko koji poziva sve ljubitelje techno zvuka da dođu u subotu na NOX jer ih očekuje najbolji parti do sad. RAVE ON ŠIBENIK! 

Pogledajte video trailer:

Video

Iz kategorije: Kultura