Sidebar Menu

Datum objave: 26. Rujan 2014

Šibensko kazalište poziva osnovnoškolce na audiciju za dječji zbor "Zdravo maleni"

Nina Medić
Nina Medić

Hrvatsko narodno kazalište Šibenik organizira još jednu audiciju za dječji zbor ‘Zdravo maleni’ koja će se održati 2. listopada u 19 sati u foajeu kazališta. Iz Šibenskog kazališta pozivaju sve zainteresirane osnovnoškolce da dođu i pokažu kako svojom pjesmom zaslužuju postati novim članovima ovog najdugovječnijeg šibenskog dječjeg zbora. Isto tako pozivaju i dosadašnje članove zbora da dođu na audiciju sa roditeljima i potvrde daljnji rad u zboru.

‘Zdravo maleni’ djeluju već 58 godina, a zbor je osnovala pokojna profesorica Zlata Bašić, koja je zborom ravnala od osnutka 1956. sve do 1989. godine. Generacije šibenske djece upravo su uz pomoć ovog zbora napravile prve glazbene korake. ‘Zdravo maleni’ široj su hrvatskoj javnosti najpoznatije upravo po istoimenoj pjesmi Arsena Dedića koja tradicionalno otvara Međunarodni festival u Šibeniku. Zbor  vodi profesorica Zrinka Mikuličin.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam