Datum objave: 05. Rujan 2014

Počela prodaja ulaznica za koncert obitelji Dedić na tvrđavi sv. Mihovila

Nina Medić
Nina Medić

Šibenska glazbena obitelj Dedić, Arsen, Gabi i Matija, počastiti će u ponedjeljak, 29. rujna na Dan grada Šibenika i blagdan sv. Mihovila šibenčane i njihove goste, koncertom na pozornici tvrđave sv. Mihovila.

Zajednički nastup Arsena, Gabi i Matije dati će presjek 40 godina rada Arsena Dedića i Gabi Novak kroz retrospektivu pojedinačnih i zajedničkih uspješnica uz klavirsku pratnju sina Matije Dedića.

Koncert obitelji Dedić, koja zajedno posjeduje preko 60 glazbenih albuma, predstavit će Arsena kroz sinergiju pjesnika i kantautora, Gabi kao prvu damu hrvatskih šlagera i Matiju, jednog od naših najnagrađivanijih pijanista i jazz glazbenika.  Zajedno će izvesti neponovljive evregreene:  „Pamtim samo sretne dane“, „Ni ti, ni ja“, „Kuća za ptice“,  „Moderatto cantabile“, „Vino i gitare“, „Kuća pored mora“, „Tvoje nježne godine“, „Sve sto znaš o meni“ i mnoge druge.   

Ulaznice za koncert obitelji Dedić,od danas se po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna mogu kupiti  nablagajnama Tvrđave sv.Mihovila, u Muzeju grada Šibenika, u svim poslovnicama u sustavu Eventima i online na www.eventim.hr, kao i u odabranimturističkim agencijama:

  • Nik d.o.o: poslovnica Šibenik - A. Šupuka 1, poslovnica Vodice - Artina 1, poslovnica Primošten - Trg Stjepana Radića 1, poslovnica Tisno - I. Vodopije 1;
  • Kompas - Stube Ivana Lukačića 3, Šibenik;

Na dan koncerta, cijena ulaznica iznositi će 120kn.

 

Poseban kontingent VIP ulaznica smještenih u sektoru B (najbolja mjesta), njih točno 79 prodavati će se po cijeni od 150kn. Kupnja ovih ulaznica moguća je jedino na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila, od petka 5. rujna.

Članske iskaznice za Klub prijatelja mogu se preuzeti na Tvrđavi sv. Mihovila (blagajna 2, ulaz sa strane Vatrogasnog doma). Sve iskaznice koje ne budu preuzete zaključno sa 28.9. ove godine korisnicima ćemo poslati na kućnu adresu navedenu u prijavnici.

Članovima Kluba koji su članstvo ostvarili do 4. rujna ove godine omogućujena je kupovinu ulaznica za koncert Arsena, Gabi i Matije Dedića uz klubski popust u iznosu od 50 kn na cijenu ulaznice. Svaka članska iskaznica ostvaruje popust samo na jednu ulaznicu! Popust se može ostvariti samo na blagajni 2. Tvrđave sv. Mihovila (ulaz sa strane Vatrogasnog doma).Za ostvarenje popusta potrebno je pokazati originalan račun i osobnu iskaznicu, ili člansku iskaznicu.

Popust se odnosi na sve ulaznice koje se prodaju na Tvrđavi (VIP i obične) i moguće ga je ostvariti od subote 6. rujna do 28. rujna ili do rasprodaje ulaznica. Blagajna Tvrđave otvorena je svaki radni dan od 9 do 21 sat.

Svaki kupac ulaznice za večernje događanje na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila ima pravo na gratis ulaznicu za stalni postav Muzeja grada Šibenika ili dnevni posjet Tvrđavi sv. Mihovila. Gratis ulaznice se preuzimaju na prodajnim mjestima Tvrđave sv. Mihovila uz predočenje kupljene ulaznice za večernja događanja. 

Iz kategorije: Kultura