Datum objave: 30. Srpanj 2014

Tri dana do SuperUho festivala: Poznata kompletna satnica i program festivala

Nina Medić
Nina Medić

Za tri dana u Šibeniku počinje SuperUho festival koji nudi intimni format uživanja u glazbi i nastupa kao protuteža masovnim ljetnim festivalima. Danas je objavljena kompletna satnica festivala

SuperUho će se održati od 3. do 5. kolovoza na autentičnoj lokaciji bivšeg TEF-a, a dio programa održava se na gradsko laži Banj u neposrednoj blizini.

Na SuperUho Festivalu nastupit će i izvođači elektronske, hip hop, funk glazbe čija je poveznica upravo rock stav, koji je jasno izražen u njihovim kompozicijama i scenskom nastupu.

Festival otvaraju Black Lips The National, a isti dan nastupaju i glavne zvijezde festivala The National. Ponedjeljak  se nastavlja uz ritmove Eartha- i Howe Gelb Triage-a, zatim Tuxedomoon, Earth, Rose Windows  i mnoge druge, dok posljednjeg dana imate priliku slušati Fuck Buttonse, Chelsea Wolfe, Bernays Propaganda, Ti  i mnoge druge.

Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mjestima u Zagrebu (dirty old EMPIRE * shop i Rockmark), u Šibeniku (Dallas Music Shop Šibenik i Azimut),ali i online preko servisa Dirty Old Shopa po cijenama:

• Festivalska ulaznica- 290kn / 320kn

• Dnevna ulaznica 3.8.- 220kn • Dnevna ulaznica 4.8.- 120kn • Dnevna ulaznica 5.8. -120kn •

• Kamp ulaznice 150kn (1.8./10:00h - 6.8./12:00h)

Također, HŽ Putnički prijevoz odobrio je popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara, za sve posjetitelje SuperUho Festivala.

Iz kategorije: Kultura