Datum objave: 25. Srpanj 2014

Počinje četvrti Regius festival, danas nastupaju: Lovely Quinces, Lude Krawe, Živo Blato...

Nina Medić
Nina Medić

Danas počinje četvrti Regius festival, kulturno – glazbena manifestacija koja se održava na gradskom kupalištu Jadrija.  Festival traje 25. i 26. srpnja, odnosno ovaj petak i subotu,a  danas na Regiusu nastupaju: Lovely Quinces, Sopot, Lude Krawe, Živo Blato, MMMeniga.

Line up za subotu je sljedeći:  Motus, Kiša metaka, Straight Mickey and the Boyz, Letu Štuke i Rahmanee.

'Kao što već svi znaju, Regius znači – uvijek odličan provod uz more, sunce, kampiranje, upoznavanje i druženje. Svi posjetitelji imaju priliku čuti bendove alternativne glazbe iz cijele regije. Ove godine na pozornicu će se popet jedanaest bendova, a sve počinje oko 21 sat u petak, te završava oko 5 sati ujutro u nedjelju. Očekujemo mnogo više publike i mnogo bolju cjelokupnu atmosferu na festivalu jer se ove godine održava u najatraktivnijem datumu ljeta.' o festivalu je rekao Igor Bergam, njegov organizator iz udruge P.A.R.K.

Festival plijeni veliku pažnju mladih u Šibeniku, ali i cijele regije ne samo zbog programa već i zbog mjesta održavanja na kupalištu na Jadriji prigodnog za druženje,kupanje i kampiranje.

U petak i subotu, 25. i 26. srpnja, šibensko kupalište Jadrija ugostite će tisuće mladih ljubitelja kvalitetnog alternativnog i rock zvuka iz čitave regije bivše Jugoslavije. Letu štuke, Živo blato, Kiša metaka, Lude krawe i Sopot tek su neka od imena koje će se čuti uživo tijekom dva dana festivala na Jadriji,

Organiziran je i brodski i taxi prijevoz iz centra Šibenika. Brod će sa šibenske rive, ispred zgrade Autobusnog kolodvora, polaziti za Jadriju u 20, 21 i 22 sata, a po završetku programa, također će ploviti za Šibenik u tri navrata: u 3, 4 i 5 sati ujutro. Dežurni festivalski auto-taxi Božo vozit će grupe gostiju po promotivnim cijenama.

Cijena festivalske ulaznice je 100, a dnevne 70 kuna. Mogu se kupiti u šibenskim caffe barovima Domald, Azimut, Bono i Baldekin kao i kod ljupkih hostesa za štandom nasuprot šibenskog kazališta. Pretprodaja traje do petka u 12 sati, a nakon toga ulaznice se mogu nabaviti na festivalskom ulazu po nešto većim cijenama.

Iz kategorije: Kultura