Datum objave: 03. Srpanj 2014

Rasprodane ulaznice za koncert 2Cellos-a na tvrđavi Sv. Mihovila

Nina Medić
Nina Medić

Tjedan dana prije nastupa hrvatskih virtuoza Luka Šulića i Stjepana Hausera, poznatijih kao '2Cellos', na pozornici tvrđave Sv. Mihovila u Šibeniku, sve ulaznice za koncert su rasprodane!

Nakon spektakularnog nastupa sastava Thievery Corporation na tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku, drugi  koncert u nizu ovogodišnjeg Terraneo Summer Breaka nagovještava sličan provod svim posjetiteljima. 9. Srpnja Luka i Stjepan će prvi put zasvirati i zapaliti žice svojih instrumenata pred publikom u Krešimirovu gradu. A u ovoj prilici, na pozornici će im se pridružiti i bubnjar Dušan Kranjc. Vrata tvrđave za ovaj koncert otvaraju se u 20h a početak je predviđen iza 21h.

Poput svih izvođača dosad i 2Cellos nestrpljivo iščekuju večer u kojoj će imati prilike oživjeti stare zidine tvrđave i publici pružiti nesvakidašnji koncert na otvorenom. S obzirom na to da 2Cellos dosad nisu imali priliku nastupati u Šibeniku, ne iznenađuje nas interes za kartom više, posebice za ovako rijetku priliku kada mladi, ali svjetski priznati domaći izvođač nastupa pred neobično malobrojnom publikom.

Ograničen broj od 900 ulaznica, u prodaji je još i za treći koncert u sklopu projekta Terraneo Summer Break 2014., onaj karizmatičnog francuskog sastava Nouvelle Vague, koji će se održati u petak, 15. kolovoza 2014., također na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 150 kn mogu kupiti u klubu Azimut u Šibeniku, na blagajni tvrđave sv. Mihovila u Muzeju Grada Šibenika, te u svim poslovnicama u sustavu Eventima i online na www.eventim.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice biti će 180 kn. 

Iz kategorije: Kultura