Datum objave: 29. Svibanj 2014

'Ekran ulice'- još jedan festival u lipnju na ulicama Šibenika, otvorene prijave

Nina Medić
Nina Medić

'Ekran ulice' naziv je novog festivala ulične umjetnosti u organizaciji Šibenske udruge mladih Š.U.M. uz programsku podršku kluba Azimut, a pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Turističke zajednice grada Šibenika koji će se održati od 13. do 15. lipnja u Šibeniku. Voditeljica projekta je Milena Grudić.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane urbane kreativce, kreativce čiji se radovi, rukotvorine mogu dovesti u kontekst ulične umjetnosti) da se prijave na Sajmich  koji će se održati drugog dana festivala, u subotu,  14. lipnja.

Vrijeme izlaganja je od 10 do 14 sati, te ponovno od 17 do 20 sati ispred kluba Azimut. Poziv vrijedi za izlagače iz Šibenika, okolice kao i ostatka Šibensko – kninske županije, pa i šire.  Organizatori osiguravaju štand,  ugodno društvo i dobra provod.

Za sad je poznato da će se u sklopu festivala oslikavat će se gradski zidovi te da svih skupa čeka puno dobre zabave i druženja. Detalji o festivalu bit će poznati uskoro.

Svi zainteresirani mogu se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a na istu adresu primaju se i sva pitanja povodom najavljenog sajma.  Prijave traju do četvrtka, 4. lipnja. 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: