Datum objave: 12. Kolovoz 2014

Slavni glumac Robin Williams pronađen mrtav, sumnja se na samoubojstvo

Nina Medić
Nina Medić

Šezdesetogodišnji glumac Robin Williams, jedna od najvećih televizijskih i filmskih zvijezda, pronađen je mrtav u ponedjeljak. Najvjerojatnije je počinio samoubojstvo u svom domu u sjevernoj Kaliforniji, javlja tportal.

Iz ureda šerifa okruga Marin u kojem je 63-godišnji glumac živio priopćili su da je glumac pronađen oko podneva u ponedjeljak u svom domu bez svijesti i nije disao te je nedugo zatim proglašen mrtvim. Iako policija sumnja na samoubojstvo, uzroci smrti znat će se tek nakon što se provede sveobuhvatna istraga.

Vijest o smrti Robina Williamsa potvrdila je i njegova glasnogovornica, a nije tajna da se glumac prije smrti borio s teškom depresijom.

'Jutros sam izgubila svog supruga i najboljeg prijatelja, a svijet je izgubio jednog od svojih najomiljenijih umjetnika i divnih ljudi. Potpuno sam slomljenog srca', izjavila je Williamsova supruga Susan Schneider.

Williams je poznat po brojnim ulogama, dobrim dijelom u komedijama poput 'Tatice u suknji' i 'Jumanji', a za ulogu u filmu 'Dobri Will Hunting' osvojio je Oscara.

Iz kategorije: Hrvatska