Datum objave: 31. Srpanj 2014

Tragedija u Slanom: Otac i dvoje djece smrtno stradali, žena i treće dijete teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći

Nina Medić
Nina Medić

Teška prometna nesreća u kojoj su poginuli britanski državljanin i njegovo dvoje djece, dogodila se jutros prije osam sati na magistrali na ulazu u Slano. Kako javljaju dubrovački mediji treće dijete i majka teško su ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu.  U tijeku je borba za život njih oboje, javlja Dubrovački dnevnik.

Glasnogovornica dubrovačke policije potvrdila je za Hinu kako su tri osobe u automobilu britanskih registracija poginule.

Prema informacijama Dubrovačkog vjesnika do nesreće je došlo u zavoju iznad Banja. Osobni automobil britanskih registarskih oznaka navodno je prvo udario u bankinu, a zatim podletio pod kamion koji pripada cestarskoj službi i koji je vukao praznu labudicu. U bolnici je i vozač kamiona.

"Majka (44) i dijete (8) su u vrlo teškom stanju polutraume kolima Hitne pomoći dovezeni u našu bolnicu. Kod majke smo utvrdili unutarnje krvarenje i rupturu jetre te smo je žurno operirali. Kod djeteta je utvrđeno više teških ozljeda prsnog koša, glave i zdjelice te se, zajedno s majkom, trenutačno nalazi na Odjelu intenzivnog liječenja jer su vitalno ugrioženi", rekao je vjesniku Dubrovačkom dr. Jerko Ferri Certić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik.

Do deset sati promet je na tom dijelu Jadranske magistrale bio obustavljan. Nakon 10 sati promet je dozvoljen jednim trakom.

 

Foto: Dubrovački vjesnik

Iz kategorije: Hrvatska