Sidebar Menu

Datum objave: 23. Veljača 2014

Novi list doznaje: Odlazi državni odvjetnik Mladen Bajić

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatska će nakon 12 godina dobiti novog državnog odvjetnika. Još se ne zna tko će to biti, ali sada je sigurno da Mladen Bajić  odlazi s jedne od najvažnijih i najosjetljivijih dužnosti u državi, piše Novi list.

To je Novom listu potvrdio jedan neimenovani vladin dužnosnik. 'Uvjereni smo da je 12 godina bilo više nego dovoljno. Osim toga, stoji i dalje sve što smo o Bajiću govorili u vrijeme dok smo bili u parlamentarnoj oporbi'.

Mladenu Bajiću mandat završava 23. travnja, a u Banskim dvorima već znaju ime njegova nasljednika, ali ga zasad ne žele otkrivati.

'To neće biti nitko od sadašnjih Bajićevih zamjenika. Ali, ne zato što ti ljudi ne rade dobro, treba nam netko poznat, čovjek čvrstog karaktera, koji će javnosti biti određeno jamstvo kvalitete glavnog državnog odvjetnika. S druge strane, to sasvim sigurno neće biti ministar pravosuđa, o čemu se spekuliralo u medijima' izjavio je vladin dužnosnik.

Iz kategorije: Hrvatska

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.