Datum objave: 22. Srpanj 2023

POSLJEDNJI SEASPLASH / Do nedjelje na Martinskoj traje carstvo glazbe te vizualnih i izvedbenih umjetnosti.

Diana Ferić
Diana Ferić

Nastavlja se, nažalost, posljednji 21. Seasplash festival, koji se održava od srijede 19. do nedjelje 23. srpnja na Martinskoj u Šibeniku  uz carstvo glazbe, vizualnih i izvedbenih umjetnosti.Program tog predvode jaka svjetska imena pa na MainSplash pozornicu dolaze Channel One, Zion Train, Headmixi Pitch Black. Kako svemu lijepom dođe kraj, tako je i ovaj Seasplash festivalposljednji, ovog tjedna plešemo za kraj, nabijeni emocijama ispisat ćemo povijest. Na Martinskoj publiku i artiste čekaju tri pozornice: MainSplash, SoundSplashi ChillSplash. Na na svakoj od njih nalazi se i drugi SoundSystem, uz Seasplash SoundSystem, tu su poznati i unikatni BarabaDub SoundSystemi Old Lady SoundSystem. Podsjećamo i na raspored po danima te satnice nastupa svih izvođača.

Seasplash Festivalu i ArtSplash koloniji priključit će se 16 cijenjenihstreetartista: Noks, Lunar, Gene, Senk, Create, Sifen, Teask, Mane Mei, Botro, Slut Chuck, Rebus, Meta, Nobel, Autor, Kexer, Sumer. Na festivalskoj lokaciji u četiri dana svi će oni stvoriti nove radove. U sklopu kolonija održava se i graffitti radionica koju vode Atek i Mr.Pain.

I ove godine Seasplash festival osigurao je posebne linije koje će vas iz centra Šibenika prevesti na Seasplash lokaciju na Martinskoj. Osim gradske brodske linije i broda Avalon, koji vozi preko dana, na Martinsku možete doći i noćnim plovnim linijama taxi boata kao i klasičnom auto-taksi uslugom. Cijene, koje možete pronaći na poveznici, odnose se na jednosmjerne vožnje. Rezervacije i narudžbe prijevoza s Martinske prema Šibeniku moguće je naručiti tijekom festivala i na baru ChillSplash pozornice.
Kontakt za taxi boat: +385 99 5424 783.
Kontakt za auto taksi: +385 99 3232 777.

Uz festivalsku ulaznicu, svi posjetitelji imaju pravo na besplatno kampiranje. Preko dana za goste festivala organizirani su brojni sadržaji i ponuda od radionice grafita, dub yoge do ostalih kreativnih vještina, te raznovrsna gastro ponuda.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli