Datum objave: 16. Svibanj 2023

PUNK IS NOT DEAD: Objavljen je program ovogodišnjeg punk festivala na Martinskoj, stižu legende punk rocka iz Europe

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedna od najvećih punk fešti na prostoru Dalmacije i šire okupila je 14 bendova koji će nastupiti u tri dana, 27., 28., i 29. srpnja, na Martinskoj u Šibeniku. Festival koji je već sada željno iščekivan u cijeloj zemlji i regiji Martinska Punk meets Kanal Fest objavljuje raspored nastupa bendova po danima. Moguće je kupiti festivalsku, trodnevnu ulaznicu ili karte za svaki pojedini dan. Cijena za festivalsku ulaznicu je 35 eura, a za pojedini dan 15 eura, mogu se kupiti na poveznici.

Legende punk rocka iz Europe, zemlje i regije, ujedinjeni s mladim snagama i novom scenom, nastupit će na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji. Martinska je zaštićeni park prirode. Pozornice okružene borovom šumom, morem i s neprocjenjivim pogledom na grad Šibenik, u samom srcu ljeta i vrhuncu turističke sezone dok se pred publikom izmjenjuju jake snage punka i punk-rocka, zasigurno će biti nezaboravno iskustvo.

Čeka nas višestruko slavlje na Martinskoj, osim što su se ujedinila dva respektabilna alternativna festivala Martinska Punk i Kanal Fest, ovog se ljeta obilježava i dvostruka obljetnica. Bilježimo pet godina djelovanja Martinske u Šibeniku kao glazbene oaze Dalmacije, a isto toliko godina obilježava i Kanal fest.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli