Datum objave: 11. Svibanj 2023

ROĐENDANSKI "10 ZA 10" / Repetitor i Šibenik vole se javno još od Terranea, u Azimutu nastupaju drugi put

Diana Ferić
Diana Ferić

Beogradski bend Repetitor, koji se sa šibenskom publikom voli javno.još od Terranea, održat će sutra, u petak, 12. svibnja koncert u šibenskom klubu Azimutu, u sklopu serije rođendanskih koncert „10 za 10“. Ulaznice su u prodaji bilo online na Entrio.hr ili u klubu.

ZADAH HRĐE I TEŽAŠTVA

Repetitor je alternativni garažni rock / post-punk trio iz Beograda i bez sumnje jedna od najuzbudljivijih koncertnih atrakcija, ne samo u Srbiji i regiji već i u ostatku Europe. Nakon što su dosad odsvirali niz turneja, posjetili masu klubova i ostavili trag na festivalskim pozornicama u preko 20 zemalja Europe, ali i u Rusiji i Kini. (Sziget, Exit, Fusion Festival, Eurosonic, Pohoda, Europavox, Rock For People, Loftas, Stereoleto, INmusic, Waves Vienna, Botanique, Arsenal…), vrijeme je za još malo Šibenika.

Šibenik je jedan od gradova gdje smo najviše svirali, od prvog Terranea, preko Regiusa, SuperUha do Azimuta gdje će nam ovo biti drugi put da nastupamo“, kazao je Boris Vlastelica, trećina benda koji još čine Ana Marija Cupin na basu i Milena Milutinović na bubnjevima.

U Šibeniku smo skoro svaki put spavali u raspalom hotelu iznad autobusne stanice koji smo čak zavoljeli jer je u srcu grada koji nije predat na nemilost turizmu, već i dalje ima jah zadah hrđe i težaštva. A to je uvijek plodno tlo za ovo što mi sviramo. Publika nikad nije razočara, a vjerujem ni mi nju“, poručio je Boris, koji stoji iza gitare i vokala Repetitora, benda koji rastura.

Sa svoja prva tri studijska albuma 'Sve što vidim je prvi put' (Odličan Hrčak, 2008) 'Dobrodošli na okean' (Moonlee Records, 2012) i 'Gde ćeš' (Moonlee Records, 2016) Repetitor su osvajali top-liste i primali odlične kritike, ali su svoju reputaciju prije svega stekli fantastičnim energetski nabijenim koncertnim nastupima kakav se očekuje i ovog petka u šibenskom Azimutu.

Koncert je u 21.30h, ulaznice se mogu kupiti online na Entrio.hr ili u klubu i ne treba čekati jer publika u Šibeniku dobro zna da se Repetitor ne propušta.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli