Datum objave: 07. Svibanj 2023

6. PUT DO SADA / U Šibeniku proglašene najljepše mame Hrvatske, neke su dobile krunu neke lentu

Diana Ferić
Diana Ferić

Najljepše mame Hrvatske za 2023. godinu proglašene su sinoć na manifestaciji koja je održana u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Tu je titulu u kategoriji od 23 do 29 godina ponijela Patricija Lukšić. Titulu Najljepšom Mamom Hrvatske u kategorijiDijamant proglašena je Ankica Biondić, dok je u novoj kategoriji, Najljepša Mama Hrvatske Platinum okrunjena Jadranka Luketa, a uz nju je bila još samo jedna kandidatkinja.

Uz tri krune, dodijeljeno je ukupno šest lenti:

NMH elegantnost – Ksenija Brajković

NMH osobnost - Marina Kenda

NMH fotogeničnost – Dora Kovačević Kauzlarić

NMH stil – Ana Japec Buneta

NMH fashion – Tina Juričev Špirić

NMH glamour – Matea Liber

U žiriju su bili Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, Mirjana Žurić pročelnica, Mark Galea i Joana Goncalves direktori VCMS Malta, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Goran Kunštek direktor Zagorje Internationala,, Jasminka Grbelja aromaterapeut i formulator kozmetičkih proizvoda i Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta, a birali su između 16 finalistica.

Počasne gošće bile su Miss Sport Hrvatska 2021. Borna Mohač te model Ana Čop, a mame su bodrile i dvije prošlogodišnje nositeljice krune IRIS STANIN FILIPOVIĆ I BOŽENA BAJALICA.

Još je jedno natjecanje iza nas i s ponosom mogu reći da mirno plovimo ovim morem već šestu godinu za redom. Zahvalni smo svima što nas podržavaju i prate, našim partnerima i sponzorima, kao i svakoj majci koja se odlučila prijaviti. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj velikoj obitelji”, kazala je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.

 

 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli