Datum objave: 04. Travanj 2023

HIT GLAZBENICA STIŽE U ŠIBENIK / Nika Turković u četvrtak u Azimutu promovira svoj prvi album

Diana Ferić
Diana Ferić

Hit glazbenica Nika Turković,  koja suvereno osvaja regiju, u četvrtak, 6. travnja, održat će koncert u Šibeniku. Ona će u  Klubu Azimut promovirati svoj prvi album jednostavno nazvan „11”. Riječ je o albumu koji je svjetlo dana ugledao početkom ove godine, a koji je odmah debitirao na prvom mjestu top liste najprodavanijih domaćih albuma. Album Nike Turković hvali i kritika i publika, a zašto - Šibenčani i gosti grada moći će provjeriti već u četvrtak. Ulaznice su u prodaji, baš kao i one za koncert u subotu, 8. travnja, sastava U pol 9 kod Sabe kojim se nastavlja Azimutov koncertni program „Nevidljiva scena”.

PRVI ALBUM PA ODMAH NAGRADA

Mlada i preperspektivna hrvatska glazbenica Nika Turković konačno ima albuma i konačno ju slušamo u Šibeniku. Nika će koncert održati u četvrtak, 6. travnja, u klubu Azimut, s početkom u 21 i 30. Ulaznice su u prodaji online preko Entrio.hr ili u klubu. Bit će ovo Nikin prvi dolazak u Krešimirov grad koji je uvrstila u turneju na kojoj promovira svoj prvi album „11” a kojeg smo već čuli hitove poput „Sam(a), „Dok nas nema”. Prva dva koncerta održala je u Zagrebu i Beogradu, a sad je red na obalu.

Prvi put smo u Šibeniku i on nam je kao takav treća postaja na albumskoj turneji zbog čega mi je izuzetno drago”, priznala je Nika.

Jedna od najpopularnijih mladih domaćih pjevačica ujedno je i dobitnica nagrade MAC za najbolju alternativnu pop pjesmu za 'Dok nas nema'. Jedna je to od pjesama koje planira izvesti na koncertu u Šibeniku.

Veselim se po prvi put odsvirati cijeli album u tom dijelu Hrvatske. Pripremili smo i neke super obrade u našem stilu stoga se nadam da će publika biti zadovoljna i da ćemo ispuniti očekivanja”, poručila je Nika Turković uoči šibenskog koncerta, u četvrtak, 6. travnja, u klubu Azimut. Ulaznice su u prodaji na Entrio.hr ili u klubu, a na istim mjestima su sve informacije i karte za koncerte koji slijede u Azimutu u travnju, a to su U pol i 9 kod Sabe, Šajzerbiterlemon i Blu Vinil.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli