Sidebar Menu

Datum objave: 12. Rujan 2022

DONATORSKA VEČER / Na subotnjem partyju u tunelu prikuljeno oko 9 000 kuna za liječenje Šibenčanina Darka Cigića

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Na dobrotvornom plesu za Darka Cigića u subotu je u Tunelu prikupljeno 8.930 kuna koje će udruga RatCat uplatiti za skupo liječenje svog bolesnog sugrađanina i jednog od aktera lokalne scene, doznajemo u uduzi RatCat koja je organizirala to donatorsko događanje.

Publiku, među kojima je bilo puno Darkovih prijatelja, okupili su residenti Tunela. Nakon uvoda Nick Jellya nastupio je Sergej Snooze koji je radi donatorske večeri u Šibeniku potegao iz Zagreba, došao pred početak programa i odmah ujutro krenuo doma. Oko dva sata ujutro nastao je glasni, trominutni mrak, što je bio mini performans super raspoloženog NeedleDropa koji je rasplesao Tunel svojim dark discom. Završio je PaleolitiK koji je, zajedno s publikom, guštao u zvuku koji bi se mogao opisati kao PaleolitiK b2b santiago Batacosta. Ples za Darka je uspio i treba zahvaliti svima koji su došli u subotu i svojim prilozima podržali njegovo liječenje. Hvala publici, DJ-ima i timu koji je pripremio klub i odradio sve za ovu posebnu svrhu. Teško bolesnom Šibenčaninu i dalje možete pomoći uplatom na račun njegove kampanje Help Darko to Walk Again. U akciju se uključio i ZAMP koji se odrekao svoje naknade za emitiranje glazbe.
 
 
 
 
 
Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.