Sidebar Menu

Datum objave: 29. Kolovoz 2022

SUTRA CASTING ZA BUDUĆE MANEKENKE / Poznata modna agentica Tihana Harapin Zalepugin sutra u Šibeniku bira djevojke za svoju modnu agenciju Thalia

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica Talia model agencije iz Zagreba održat će sutra, u utorak 30. kolovoza u 18 sati tradicionalni šibenski castingu pub & wine bar Scala  za djevojke u dobi od 16 do 25 godina. Pomagat će joj i ovog puta njezina dugogodišnja suradnica, Šibenčanka Ljiljana Stamenković. Za koju svi znaju da "ima nos" za prepoznati djevojke koje mogu izgraditi uspješnu manekensku karijeru. Posljednju riječ ima vlasnica agencije Tihana Harapin Zalepugin. Tihana Zalepugin velika je zaljubljenica u Šibenik i ljepotu njegovih djevojaka. Poznato je da je Šibenik rasadnik ženske ljepote koja je već gotovo brendirana. 

Sve djevojke uz to što moraju imati osobnost moraju zadovoljiti i osnovne kriterije, npr. da su visoke najmanje 175 cm te da su mršave i vitke.

 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.