Datum objave: 30. Ožujak 2022

NOVO DOGAĐANJE / Na Proljetne ferije u Šibenik dolaze Let 3, Elemental i Hram

Diana Ferić
Diana Ferić

Tri dana dobre svirke očekuje vas u centru Šibenika, na trgu ispred Županije i to 14. 15 i 16. travnja, u sklopu programa pod nazivom Proljetne ferije.

U tom tjednu prije Uskrsnih blagdana Šibenik će ugostiti hrvatske glazbene divove Elemental i Let 3, ali i trenutno najtraženiji šibenski glazbeni proizvod – hip hop sastav Hram. Proljetne ferije otvara Let 3 u četvrtak 14. travnja, dan nakon, 15.4. na binu se penje Hram, a u subotu 16.4. nastupa Elemental.

"Izabrali smo provjereno dobre bendove za koje znamo da će isporučiti odličnu svirku. Let 3 su naši, sad već, stalni gosti, radili smo oh u Šibeniku u više navrata i to uvijek bude koncert za pamćenje. Hram je trenutno naj hot šibenski glazbeni proizvod i na njihovu inicijativu uvrstili smo ih u ovaj program da se pokažu pred širom publikom. Elemental smo uživo gledali prošli vikend u Beogradu gdje su imali nevjerojatan koncert, tako da smo sigurni da nas očekuju tri dana fantastičnog programa", kaže Igor Bergam ispred organizacijskog tima projekta.

Proljetne ferije realiziraju se kroz šibensku PARK organizaciju, a ulaz na sve koncerte je besplatan.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli