Sidebar Menu

Datum objave: 24. Ožujak 2022

Marko Škugor u duetu s Draženom Zečićem snimio veselu country pjesmu. Ima drukčiji imidž. Ukazao se s električnom gitarom.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Marko Škugor, proslavljeni šibenski pjevač, jedini istinski nasljednik šibenskih pjevačkih legendi Miše Kovača, Vice Vukova i Ive Pattiere, snimio je novu pjesmu, sasvim drukčiju od onih koje je do sada izvodio. Riječ je veseloj i vedroj country pjesmi "Jedna dođe, druga ode" koju pjeva u duetu s Draženom Zečićem. Marko Škugor u video spotu kojeg je režirao Željko Petreš, a snimio Zlatko Dizdar, ima drukčiji imidž, a pojavljuje se i s električnom gitarom u rukama što bi mogla biti najava zaokreta u njegovoj karijeri.
Pjesma "Jedna dođe, druga ode" u izvođenju dua Dražen & Marko za koju je stihove i glazbu napisao Dražen Zečić, sigurno će biti veliki hit. Marku i Draženu to je prva zajednička snimljena pjesma iako su i do sada surađivali i imali nekoliko zajedničkih nastupa.

 

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.