Datum objave: 26. Studeni 2021

LEGENDA /Mišo sa Sašom Antićem novi spot za pjesmu"Ja ne mogu drugo, nego da ga volin"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Samo dan nakon što je pjevačka legenda zbog problema sa zdravljem ponovno hospitalizirana, svjetlo dana ugledao je spot kojeg je Mate Mišo Kovač snimio s TBF-ovim Sašom Antićem. Zbog riječi pjesme 'Ja ne mogu drugo, nego da ga volin' mnogi su je već prozvali novom himnom Hajduka.

 

Legenda hrvatske glazbe, 80-godišnji Mate Mišo Kovač, zbog sumnje na upalu pluća, ponovno je hospitaliziran i to na odjelu za Pulmologiju splitske bolnice na Firulama. O njegovom trenutnom zdravstvenom stanju za sada nema informacija, no njegovi su obožavatelji optimistični, što su pokazali i u komentarima ispod njegovog novog spota, piše tportal.

Naime, prije novih problema sa zdravljem Mate Mišo Kovač je završio snimanje spota s TBF-ovim Sašom Antićem, kojim su odali počast Hajduku. Za tu su priliku i obradili Mišin hit 'Ja ne mogu drugo, nego da je ljubim', prepjevavši je riječima 'Ja ne mogu drugo, nego da ga volin'.

Na službenom YouTube kanalu Croatia Recordsa spot je u nekoliko sati pregledalo više od 15 tisuća ljudi, dok je na kanalu HNK Hajduka Split pogledan više od 33 tisuće puta, a komentara je bezbroj.

'Spot je čudo, dečki kapa do poda...prekrasno ste odradili...samo Mišo i Hajduk živit će vječno', 'Drži se Mišo uz tebe smo svim srcem', 'Ko se na ovo ne naježi obavezno nek provjeri puls,da vidi jel živ!', 'Ovo na 1:06 kad krene Mišo pivat, jednostavno se ustaneš iz poštovanja, bez obzira za koga navijaš. Jer taj glas, i toliko emocije nabijeno u taj stih 'U danima sretnim, u danima grubim, ja ne mogu drugo nego da ga volin', to je jednostavno teško opisivo...', 'Lijepo ga je vidjet aktivnim još uvijek. Nadam se da će ozdraviti.'

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

 

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli