Datum objave: 10. Rujan 2021

Outlook Festival sinoć je službeno otvoren - DnB velikani Noisia odsvirali jedan od svojih zadnjih setova

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Outlook Festival počeo je sinoć koncertom otvorenja u pirovačkom Barbarellas klubu. Nastupali su Chase & Status, Dynamite MC, Children of Zeus, a posebno emotivan bio je nastup nizozemskih velikana DnB-a Noisie, kojima je to bio jedan od posljednjih setova koji su odsvirali. Naime, početkom godine objavili su prestanak rada i najavili Farewell Tour za 2021. kojim se nizom koncerata opraštaju od svoje publike.

A publika u Barbarellas Discotheque bila je tipično "Outloovska", na kakvu smo navikli i na izdanjima festivala u Puli. Dakle, većinom Britanci, nešto Čeha, Mađara i Nijemaca, a Hrvati, pogotovo Šibenčani mogli su se naći u tragovima. Anita i Kristian bili su rijetki Šibenčani na koje smo  naletjeli. Kažu da su došli čuti dobar DnB i da se sjajno zabavljaju.

IMG 20210909 225926

Atmosfera na koncertu bila je euforična i plesna, a publika je od početka do kraja pokazivala koliko im fale ovakvi festivali, te kako su jedva dočekali ovogodišnji Outlook koji se prošlo ljeto nije održao zbog pandemije bolesti COVID-19.

IMG 20210909 223117 edit 281146836231578

Festival se nastavlja danas u Garden resortu u Tisnom i traje do ponedjeljka. U narednim danima pozornice Outlooka zauzeti će preko 150 izvođača koji će promovirati dubstep, dub, reggae, drum'n'bass, jungle i grime žanrove i time ovo svjetsko slavlje sound system kulture učiniti nezaboravnim te okupiti plesače do ranih jutarnjih sati. Cijeli festival će začiniti 20 Boat Partyja i četiri ogromna After Partyja u klubu Barbarellas.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli