Datum objave: 29. Prosinac 2020

NIJE ŠALA /Šibenik će za doček nove godinu imati glazbeni program na tri bine i tri DJ-a!

Diana Ferić
Diana Ferić

Pandemiji i strogim mjerama usprkos, Šibenik će u novogodišnjoj noći svojim građanima i svijetu podariti glazbeni video program sa tri bine raspoređene na Poljani, Trgu Republike Hrvatske (ispred katedrale) te na Draženovom igralištu na Baldekinu.

Putem društvenih mreža, s tih će lokacija naši glazbenici MIlan Živković (Dex), Branimir Ševerdija (Bsside) i Ante Dugopoljac (PaleolitiK), od 23 sata na Silvestrovo pa do ranih jutarnjih sati godine što dolazi, odašiljati iz grada pisme obilje dobre glazbe.

- Ne može Šibenik bez muzike niti muzika ima srca njega ostaviti da Novu godinu čeka u tišini. Ovaj moderni video program u raskošnoj produkciji, kojim Šibenik univerzalnim jezikom - glazbom - širi oko sebe ljubav i optimizam, ujedno je i čvrsto uvjerenje da uskoro bit će nam bolje - izjavio je ‘dreamer’ Božidar Gracin Boćo, začetnik koncepta Millennium koji u raznim varijantama traje još od 1999. godine.

Prvoga dana svibnja ove godine, podsjetimo, održan je sličan program pod nazivom ‘Šibenik za cili svit’, uz neviđeni odjek u javnosti i medijima, ne samo Šibenika nego i puno dalje.

Poznate osobe, influenceri, glumci, pjevači, sportaši, građani, masovno i ovih dana dijele na društvenim mrežama vizual šibenskog novogodišnjeg glazbenog programa u doba korone i tako šire pozitivnu energiju iz najdražeg nam grada.

Osim na brojnim Facebook stranicama gradskih institucija, medija i drugih, glazbeni ispraćaj bolesne 2020. i doček 2021. godine pratit ćemo na središnjoj stranici projekta Millennium Sibenik: (LINK: http://bit.ly/3rB31ZH)

Video produkcija višesatnog programa djelo je šibenskog studija Black Orange.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3