Datum objave: 02. Prosinac 2019

VOLI IH PUBLIKA: Nema više karata za tradicionalni predbožićni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu

Diana Ferić
Diana Ferić

Tomislav Bralić i klapa Intrade prodali su sve ulaznice i za ovogodišnji, njihv već tradicionalni koncert u Zagrebu, koji će biti održan u Ciboni. Miljenici publike od 2006. do danas održali su zagrebačke koncerte u svim većim dvoranama, koje su svaki put do sada bile dupkom pune. Nastupili su u Lisinskome, Areni, Domu sportova, Ciboni, a svaki se put tražila karta više. Tako je i ove godine - karata za 6. 12. više nema, koncert je rasprodan!

Klapaši održavaju zahtjevan radni tempo, nastupaju po Hrvatskoj i susjedstvu, a sve će im to pomoći da nastup u Ciboni 6. 12. zabljesne u punom sjaju. 

Tomislav se redovito raduje kraju godine i Zagrebu, a možda je to i zato što u prosincu slavi rođendan. Drago mu je što Intrade i glavni grad prijateljuju već godinama te se nada da će i u budućnosti biti tako.

Scenografija je već osmišljena, samo čeka na postavljanje, a tehnički će dio koncerta odraditi Digilog produkcija.

Scardona na čelu s direktorom Brankom Paićem i producentom Zvonimirom Sunarom - Sukijem pobrinuli su se da kulisa iznenadi sve okupljene tako ne sumnjamo da ćemo svi skupa uživati u poznatim starijim novijim pjesmama Tomislava Bralića i klape Intrade kao što su "Zora bila", "Croatio, iz duše te ljubim", "Bilo je i vrime".

Ove će godine pred publikom nastupiti s Bosutskim bećarima, gostima iz ravnice, s kojima je Tomislav snimio i duet "Tko si ti". 

A nakon Zagreba očekuje ih još velik broj nastupa do kraja godine, od kojih moramo istaknuti koncert u njihovom Zadru u Arsenalu i novogodišnji nastup, čija se lokacija s nestrpljenjem iščekivala, a to je ove godine Split! Na rivi će s Jelenom Rozgom uvesti sve okupljene u novu 2020., uz pregršt lipih nota i veselja.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3