Datum objave: 15. Studeni 2019

BOŽIĆNI SAJAM:Edo Majka u Đardinu otvara 6. prosinca ovogodišnju Adventuru

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska Adventura koja se predstavlja kao najboljibožićni sajam na obali i ove godine  započinje na blagdan sv. Nikole, u petak 6. prosinca. U Adventurinom Parkiću (Perivoj Roberta Visianija) na pozornicu staje Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera u regiji, vrsni tekstopisac i sjajni performer kojeg ne treba posebno predstavljati. Jedan od predvodnika ovdašnje hip-hop scene od prvog albuma Slušaj mater do nedavno izdanog Put u plus naredao je brojne nastupe i nagrade, osvojio publiku i stekao brojne obožavatelje koji će bez sumnje ispuniti Parkić.

Tjedan dana nakon prvog koncerta u Parkiću, u petak 13. prosinca, red dolazi i na Malu ložu. Čast da prve nastupe na novoj lokaciji šibenskog božićnog sajma pripala je trima damama: Jeleni Radan i meritasicama Meri Jaman i Aniti Valo. Njihova dugogodišnja suradnja rezultirala je glazbenim konceptom When Tomorrow Comes u kojem ova tri osebujna vokala interpretiraju pjesme izvođača koji su utjecali na njihov glazbeni put. Upotpunjen autorskim skladbama i ponekim božićnim brojem, glazbeni program na Malu ložu donosi nešto intimniju predblagdansku atmosferu.

Bogati i raznoliki programi Adventure grad će tijekom prosinca zaviti u božićno ruho. Oni kojima se najmlađi najviše vesele – radionički programi Adventurice – kreću u subotu, 7. prosinca kada svoja vrata otvara Galerija Matija.

"Podsjećamo da su još uvijek otvoreni javni poziv za ugostitelje i ponuđače za najam kućica na Maloj loži te za sudjelovanje na Sajmiću, a zainteresirani prijave mogu podnijeti do utorka, 19. studenog. Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik", kažu organizatori.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli