Datum objave: 08. Studeni 2019

Poznata talijanska diskografska kuća objavila EP ‘Theory of Cosmos’ na kojem je i šibennski DJ Lawrence Klein

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznata talijanska diskografska kuća MoBlack objavila je danas EP ‘Theory of Cosmos’ s dvije skladbe ‘Cosmos’ i ‘Andromeda’ nastale kao plod suradnje splitskog dvojca Outcome i šibenskog DJa Lawrence Kleina. 

 

Materijal je snimljen ove godine u opuštenom ambijentu studija Simulation Recordsa kao težnja autora da kombiniranjem snažnih melodija i afro drumova stvore konceptualni EP kojim će svoje svježe radove na najbolji način predstaviti publici europskih i svjetskih klubova

 

‘Cosmos je svemir, a Andromeda spiralna galaksija. Ritam je beskonačna vibracija od koje je satkan svemir, a melodija jezik kojim komuniciramo s nepresušnim vrelom kozmičke kreacije. Svaki put kada uđemo u studio postajemo iznova svjesni koliko je beskonačan taj svemir glazbene kreacije i koliko smo sretni što živimo u vremenu iznimnog tehnološkog napretka koji omogućava da crpimo iz njega ideje i pretačemo ih u emociju rasplesanih fanova’, objašnjavaju svoju ‘kozmičku teoriju’ autori novog EP-a Outcome i Lawrence Klein.  

 

Splitski Outcome i šibenski artist Lawrence Klein na glazbenoj sceni djeluju već nekoliko godina, ali u posljednje vrijeme kreativni procvat doživljavaju pojedinačno i kao autorski tim čiju prvu suradnju predstavlja danas ugledni talijanski label MoBlack.


Inače, MoBlack izdanja već su neko vrijeme među najprodavanijima na globalnoj sceni elektroničke glazbe.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli