Datum objave: 21. Veljača 2014

Uskladite tijelo i um uz pomoć Capoeire- borilačke vještine s elementima plesa

Nina Medić
Nina Medić

Capoeira je afro-brazilska borilačka vještina ujedno i igra, a sadrži elemente borbe,akrobatike,gimnastike,plesa i element muzike. Capoeira razvija samopouzdanje,ali i poštivanje prema drugima,samokontrolu i reflekse,a kombinirana sa tradicionalnim glazbom dopušta svakome da se izrazi na sebi svojstven način.

Capoeira Amazonas klub djeluje duže vrijeme u Šibeniku, a ovaj vikend organizira Dane otvorenih vrata u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca na kojima nudi besplatne sate za početnike, stoga ako ste razmišljali o bavljenju capoeirom, sada je pravo vrijeme da se okušate.

Ova borilačka vještina s elementima plesa pomoći će vam da shvatite kako koordinirati tijelo i um te će vam,osim vraćanja ili održavanja tjelesne forme,pokazati kako se opustiti i zabaviti.Udruga Capoeira Amazonas Šibenik  organizira Dan otvorenih vrata danas od 19.00 sati u Osnovnoj školi Juraj Dalmatinac. Danas i sutra  će tako o OŠ Juraj dalmatinac biti organizirane i radionice na kojem će se svi zainteresirani moći pobliže upoznati s capoeirom. Cilj radionice promocija te jedinstvene borilačke vještine, druženje i zabava!

Udruga Capoeira Amazonas Šibenik  bavi se proučavanjem i promicanjem afro-brazilske kulture. Udruga otvara vrata za sve zainteresirane koji se žele okušati u tečaju capoeire koje udruga nudi od danas i sutra (22.,23.veljače) i to potpuno besplatno!

 

PROGRAM BESPLATNIH SATI ZA POČETNIKE:

 

SUBOTA 22.02.2014

CAPOEIRA - 19:00h - 20:30h

NEDJELJA 23.02.2014

CAPOEIRA - 15:00h - 17:00h

 

Kontakti za dodatne informacije:

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

GSM: 095/514-1403 (Zoran Dunkić)

fb profil: Capoeira Amazonas Šibenik

Iz kategorije: Dokolica i rekreacija