Datum objave: 06. Veljača 2024

Zbog prijašnje svađe mladić u Drnišu bacio bocu na automobil u kojem su bili mladić i djevojka koja je ozlijeđena od prsnuća vjetrobranskog stakla

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Policijska uprava šibensko – kninska zabilježila je u protekla 24 sata tri kaznena djela i to jednu u Kinu i dva u Drnišu.

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu provaljivanjem. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je osumnjičeni 16. siječnja u Kninu provalio u obiteljsku kuću 55-godišnjakinje odakle je otuđio zlatni nakit, ručni sat i kameru i time joj pričinio materijalnu štetu u iznosu od 1.000 eura.
Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.
U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, oštećenje tuđe stvari i tjelesna ozljeda

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je osumnjičeni 4. veljače u večernjim satima u Drnišu, radi ranije narušenih odnosa s 21-godišnjakom, bacio bocu na automobil u pokretu kojim je upravljao 21-godišnjak, a kao putnici su bili 20-godišnjakinja (vlasnica automobila) i 34-godišnjak. Zbog prsnuća vjetrobranskog stakla lakše je ozlijeđena 20-godišnjakinja, a materijalna šteta je procijenjena na oko 500 eura.
Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.
U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim za prijetnjeProvedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je osumnjičeni 5. veljače u Drnišu, radi ranijih nesuglasica, prijetio 29-godišnjaku i 23-godišnjaku što je kod njih izazvalo osjećaj straha za osobnu sigurnost.Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske.

 

Iz kategorije: Crna kronika