Datum objave: 30. Listopad 2023

ZAVRŠIO U PRITVORU / U kafiću u Šibeniku 24 - godišnjak napao troje starijih muškaraca

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog prijetnje, nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda u Šibeniku je, nakon kriminalističke obrade, pritvoren 24-godišnjak.

„Postupajući 27. listopada u popodnevnim satima u Šibeniku po dojavi građana da jedna osoba radi nered i udara više osoba u ugostiteljskom objektu, zatečen je osumnjičeni nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje te je utvrđeno kako je iz neutvrđenih razloga verbalno i tjelesno napao 55-godišnjaka i prijetio mu, zatim je tjelesno napao i teže ozlijedio 52-godišnjaka i bez posljedica odgurnuo 71-godišnjaka te je izlaskom iz ugostiteljskog objekta barskom stolicom razbio staklo na vratima trgovine u blizini. Prilikom postupanja osumnjičenik je prijetio kako policijskom službeniku tako i djelatnicima hitne pomoći koji su ga pregledavali”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika