Datum objave: 09. Listopad 2023

PROMETNE NESREĆE / Dvojica motociklista teško ozlijeđena u prometnim nesrećama koje su sami skrivili

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvojica motorista su teško ozlijeđena u dvije prometne nesreće koje su se dogodile proteklog vikenda na šibenskom području. U prometnoj nesreći koja se 6. listopada oko 15,10 sati dogodila u Šibeniku teže je ozlijeđen 20-godišnji motociklist
Upravljajući motociklom slavonskobrodskih registarskih oznaka on u lijevom nepreglednom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega mu je proklizao prednji kotač. S mototociklom je izletio izvan kolnika, udario u postavljeni znak uz cestu i zatim pao na tlo. Od pada je zadobio teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržan na liječenju u općoj bolnici u Šibeniku.
U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer poslijepodne u Primoštenu teže je ozlijeđen 36-godišnji motociklist
Upravljao je neregistriranim i neosiguranim motociklom. U lijevom nepreglednom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem i pao s motociklom na tlo dok je motocikl udario u zaštitnu ogradu uz cestu. Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržan na liječenju u općoj bolnici u Šibeniku.

FOTO: Ilustracija

Protiv vozača će biti podnesen Optužni prijedlog zbog više prekršaja, a motocikl je privremeno oduzet do utvrđivanja vlasništva.

Iz kategorije: Crna kronika