Datum objave: 07. Kolovoz 2023

PROMETNE NESREĆE / U Murteru teško stradao 47 godišnji vozač, kod Rogoznice ozlijeđeni 45 -godišnji i 29 - godišnji vozači

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvije teže prometne nesreće u kojima su ozljede zadobili upravo vozači dogodile su se na šibensmim prometnicama proteklog vikenda. Jedan je skrivio nesreću, a na drugog je naletio mladić koji je u zavoju brzo vozio.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 4. kolovoza oko 3,25 sati u Murteru teže je ozlijeđen 47-godišnji vozač

Do prometne nesreće je došlo jer 23-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti. U lijevom zavoju prelazi u traku za vozila iz suprotnog smjera gdje i sudara se s osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak. Od udara je 47-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Protiv 23-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 5. kolovoza oko 3,35 sati na cesti D-8 u mjestu Stupin Čeline teže je ozlijeđen 45-godišnji vozač.

Do prometne nesreće je došlo jer 45-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka, u lijevom preglednom zavoju nije držao svoje trake već je prešao u traku za vozila iz suprotnog smjera gdje dolazi do sudara s osobnim vozilom kojim je upravljao 29-godišnji njemački državljanin koji je pokušao izbjeći sudar. Vozać koji je skrivio nesreću bio je u alkoliziranom stanju. Teže je ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku dok je 29-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.

Protiv 45-godišnjeg vozača je podnesen Obvezni prekršajni nalog.

Iz kategorije: Crna kronika