Datum objave: 12. Lipanj 2023

SVE ZBOG ALKOHOLA / Dvojica pijanih muškaraca sukobili se u Kninu, treći dobio po sebi, u Tisnom pokušaj ubojstva

Diana Ferić
Diana Ferić

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad  27-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 9. lipnja u noćnim satima u Kninu, nakon konzumacije alkoholnih pića, došlo 27-godišnjak i 44-godišnjak verbalno su se sukobili pa ga je 27-godišnjak tjelesno napao. Nakon tog nasrtaja 27-godišnjak je tjelesno napao i 50-godišnjaka kojeg je teže ozlijedio te je zadržan u Općoj bolnici u Kninu na liječenju.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a kaznena prijava je proslijeđena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok je protiv 44-godišnjaka podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Alkohol je kumovao i u pokušaju ubojstva u Tisnom za koje je osumnjičen 63-godišnjak.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 10. lipnja u večernjim satima u Tisnom došlo do verbalnog sukoba između 63-godišnjak i 55-godišnjaka oko konzumiranja alkoholnih pića nakon čega je 63-godišnjak uporabom noža zarezao oštećenog 55-godišnjaka. U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenom su konstatirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a kaznena prijava je proslijeđena Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: