Datum objave: 13. Ožujak 2023

TEŠKA PROMETNA NESREĆA / Kod Gračaca poginuo 23 - godišnji vozač Volkswagena šibenskih registracijskih oznaka

Diana Ferić
Diana Ferić

Mladić (23),vozač automobila Volkswagen šibenskih registracijskih oznaka poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti Split - Knin - Gračac - Karlovac, na području mjesta Bruvno kod Gračaca.

Na mjestu događaja je obavljen očevid, a prema prvim rezultatima nesreća se dogodina kada je 23-godišnji vozač vozeći iz smjera Udbine prema Gračacu iz za sada neutvrđenih razloga, u zavoju prešao na kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u automobil Volkswagen mađarskih "tablica" kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin.

Uslijed udara automobil mađarskih oznaka je odbačen izvan kolnika gdje je došlo je do prevrtanja vozila.

Od posljedica nesreće na mjestu događaja je preminuo 23-godišnji vozač, dok su 65-godišnjak i 64-godišnja državljanka Mađarske, putnica iz automobila mađarskih registarskih oznaka vozilom Hitne pomoći prevezeni na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Gospiću gdje su im za sada utvrđene lake tjelesne ozljede.

Nad tijelom preminulog muškarca naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće. Policija je o događaju je izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

 

Iz kategorije: Crna kronika