Sidebar Menu

Datum objave: 02. Ožujak 2023

POKUŠAO LAGATI POLICIJI ALI NIJE PROŠLO / OduzelI mu vozačku dozvolu, a on službenici lagao da ju je izgubio

Diana Ferić
Diana Ferić

Vozači koji ostaju bez vozačke dozvole svojom krivnjom postaju sve kreativniji u pokušajima da unatoč tome nastave voziti. Policija je jučer izvijestila o mladiću koji je krivotvorio vozačku dozvolu, a danas o novom slučaju. U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom osumnjičenim za davanje lažnog iskaza i ovjeravanje neistinitog sadržaja.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 30. siječnja pristupio u prostorije Policijske uprave i prijavio gubitak vozačke dozvole, dao izjavu i potpisao je. Naknadno je utvrđeno kako je osumnjičenom u mjesecu prosincu 2022.g. vozačka dozvola oduzeta zbog počinjenih prekršaja u prometu. Priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda gdje mu je Rješenjem određena kazna od 2.000 eura i zabrana upravljanja „B“ kategorijom od mjesec dana te je svojim postupanjem htio dovesti u zabludu djelatnike iz Službe upravnih poslova i ishoditi novu vozačku dozvolu u čemu nije uspio", kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.