Sidebar Menu

Datum objave: 10. Studeni 2022

ORUŽJE / Šibenčanin predao policiji puške, dvije ručne bombe, gomilu streljiva i 2 i pol kilograma eksploziva

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Savjesni građanin, priopćila je Policijska uprava Šibensko – kninska, predao je oružje, streljivo i eksploziv koji je posjedovao. Konkretno riječ je o poluautomatskoj i lovačkoj puški, dvije ručne bombe, 306 komada streljiva, 2,5 kilograma eksploziva s pripadajućim priborom za detoniranje te jednoj zračnoj puški.

Policija ponovno apelira na građane da postupaju savjesno i budu svjesni da su oružje i streljivo opasnost koja ugrožava živote te pozivamo građane da nigdje ne ostavljaju oružje koje posjeduju kao i da vrate oružje koje nelegalno posjeduju. Kampanja „Manje oružja, manje tragedija“ i dalje traje te nema sankcija za one koji se odluče sami dobrovoljno vratiti oružje.

Ako nađete oružje ili eksplozivna sredstva, poručuje PU šibensko – kninska, ne dirajte ih sami već pozovite policiju koja će na lice mjesta poslati pirotehničare koji su osposobljeni za rukovanje oružjem i eksplozivom.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.