Datum objave: 17. Listopad 2022

PROVALE I KRAĐE / U Vodicama proteklog vikenda provaljeno u dućane, kafić i ljekarnu, u Šibeniku operiraju kradljivci bicikala

Diana Ferić
Diana Ferić

Vodicama, prema priopćenju PU šibensko – kninske haraju provalnici u dućane i ljekarnu. Proteklog vikenda zabilježene su čak četiri. U noći s 14. na 15. listopada nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu sa sjedištem u Vrgorcu i ukrao različite artikle i novac. Iste noći nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt tvrtke iz Zagreba i ukrao novac, a netko je pokušao provaliti u ljekarnu, ali nije uspio no pričinio je materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna. U popodnevnim satima 16. listopada u Vodicama nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u trgovinu sa sjedištem u Unešiću.

Na meti kradljivaca u Šibeniku i Pirovcu bila su prijevozna sredstva. U noći s 14. na 15. listopada u Šibeniku nepoznati počinitelj je 41-godišnjakinji ukrao bicikl vrijedan više od deset tisuća kuna, a bez bicikla vrijednog nekoliko tisuća kuna je iste noći ostao u Šibeniku 28-godišnjak. Protekle noći u Pirovcu nepoznati počinitelj je 66-godišnjaku ukrao parkirani moped vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Iz kategorije: Crna kronika