Datum objave: 30. Kolovoz 2022

IZLAZI IZ PRITVORA / Najbogatiji umirovljenik u Hrvata Dane Škugor izlazi na slobodu jer su supruga i snaha odbile svjedočiti u aferi pljačke Ine

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski umirovljenik Dane Škugor, osumnjičenik u afeti pljačke Ine koji je na računu imao skoro 500 milijuna kuna već danas izlazi iz Remetinca.

Kako javlja Večernji, njemu je istražni zatvor određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke - njegovu suprugu i snahu, koje su iskoristile svoje pravo da ne svjedoče.

Uskoro bi na slobodu mogla i Marija Ratkić, kojoj je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. Ona je podnijela ostavku tako da ni za nju nema zakonskih razloga za ostanak u istražnom zatvoru.

Njegova supruga nije pod sumnjom, ali kako smo već pisali, zanimljivo je da je svoj tvrtku 3D Company koja se bavila trgovinom tekstilom i pozamanterijom lani doregistrirala za poslove trgovine ukapljenim plinom i električnom energijom , a upravo su sin i suprug osumnjičeni da su sudjelovali u najvećoj pljački u Hrvatskoj do sada kupujući od Ine jeftini ukapljeni plin koji su potom prodavali za deseterostuko veću cijenu.

Iz kategorije: Crna kronika