Sidebar Menu

Datum objave: 04. Srpanj 2022

OBDUKCIJOM UTVRĐENO / Nestala britanska turistkinja koja je pronađena u šibenskoj luci umrla je od posljedica pada

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Britanska turistkinja Ellen Betty Solomons (80) koju je HGSS nakon dvodnevne potrage 30. lipnja našao mrtvu u blizini skladišta u šibenkoj luci preminua je od posljedica pada, kako doznajemo u PU šibensko kninskoj. “Potraga za nestalom državljankom Velike Britanije završena u četvrtak 30. lipnja. Naime, na gradskom predjelu Plišac pripadnici HGSS-a s dronom su pronašli je tijelo za koje je utvrđeno da se radi o nestaloj. Obavljenim radnjama očevida kao i naknadnom obdukcijom utvrđeno je da nema nikakvih tragova nasilja i da je smrt nastupila uslijed pada i zadobivenih ozljeda. O svemu poduzetom obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.Zahvaljujemo se medijima na suradnji tijekom potrage i građanima koji su se uključili u potragu”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko kninske.

 Ellen Betty Solomons izdvojila iz skupine turista koji su razgledavali grad. Šibenska policija zaprimila je 27. lipnja prijavu da se u jutarnjim satima tog dana u Šibeniku u nepoznatom pravcu udaljila državljanka Velike Britanije starosti 80 godina, a pronađena je nakon tri dana. nažalost mrtva. 

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.