Datum objave: 15. Lipanj 2022

KRAĐA U TRGOVAČKOM CENTRU / Muškarac (36) napao i teško ozlijedio zaštitara u trgovačkom centru u Šibeniku koji ga je zatekao u krađi

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Kazneno je prijavljen 36-godišnjak koji je u trgovačkom centru uhvaćen u krađi te je vrijeđao i fizički napao zaštitara te ga teže ozlijedio, priopćio je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za razbojničku krađu, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i prijetnju.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 13. lipnja u Šibeniku u trgovačkom centru, s ciljem stjecanja materijalne koristi, zatečen u krađi artikla s police. Nakon što mu je pristupio 55-godišnji zaštitar i zatražio da vrati artikl osumnjičeni ga je verbalno i tjelesno napao i pritom ga teže ozlijedio te mu prijetio. Oštećeni 55-godišnjak je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku", ističe Pavić.

Osumnjičeni 36-godišnjak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika