Datum objave: 28. Svibanj 2022

TEŠKA PROMETNA NA BRODARICI / Vozač pod utjecajem opijata oborio dvije djevojke na pješačkom prijelazu, bore se za život

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dvije maloljetnice zadobile su ozlijede opasne po život u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 22.15 sati na Brodarici a izazvao ju je 51 – godišnji vozačkoji je bio pod utjecajem alkohola i opojnih droga i oborio ih je na pječačkom prijelazu. priopćila je jutros PU šibensko – kninska.

Do prometne nesreće je došlo kada51-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka, pod utjecajem manje koncentracije alkohola i opojnih droga, približavajući se pješačkom prijelazu nije prilagodio brzinu kretanja tako da na siguran način može propustiti pješake, kojom prilikom je naletio na dvije maloljetne ženske osobe. Zbog zadobivenih ozljeda, a nakon pružene prve pomoći u Općoj bolnici Šibenik, djevojke su prebačene na liječenje u Klinički bolnički centar Firule u Splitu”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik te policijske uprave.

Protiv vozača će zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika