Datum objave: 21. Veljača 2022

UHIĆENI KRADLJIVCI / Iz studija za tetoviranje u Šibeniku ukrali pribor vrijedan čak 60 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je uhitila 48-godišnjaka osumnjičenenog za dvije teške krađe provaljivanjem, jednu zajedno s 31-godišnjakinjom i to u šibenski studio za tetoviranje iz kojeg su ukrali pribor vrijedan 60 000kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u razdoblju od 19. do 30. siječnja u Šibeniku, s ciljem pribavljanja imovinske koristi, provalio i otuđio osobni automobil 21-godišnjaka. Također je utvrđeno da je u noći sa 17. na 18. veljače u Šibeniku, zajedno s 31-godišnjakinjom, provalio u studio za tetoviranje 51-godišnjaka i otuđio pribor za tetoviranje, više komada noževa kao i parfem, sve vrijednosti oko 60 tisuća kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja sve otuđene stvari su pronađene i vraćene vlasniku salona dok je osobni automobil oštećen u prometnoj nesreći koju je osumnjičeni skrivio na području Karlovca”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

Protiv osumnjičenice će biti podnesena kaznena prijava, dok je osumnjičeni uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika