Datum objave: 14. Listopad 2021

KONTROLA / Policija kod dvojice vozača pronašla drogu, vozač mopeda odbio se testirati

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska policija je u protekla 24 sata kod dvojice vozača u automobilu pronašla drogu,avozač mopeda kokeg je zaustavilao odbio se testitrati na drogu, a počinio je i nekoliko prekršaja.

U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.Provedenim kriminalističkim istraživanjem osumnjičeni je 13. listopada zaustavljen u prometu kojom prilikom mu je u automobilu pronađeno i oduzeto ukupno 190 grama bruto težine droge marihuane.Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

Drogu su pronašli i kod 27-godišnjak kojeg su zaustavili u Šibeniku jučer poslije podne. Upravljao je osobnim automobilom Honda šibenskih registarskih oznaka. Kod njega su pronašli 9 grama droge tipa amfetamin, 2.8 grama droge marihuane kao i pištolj koji je nelegalno posjedovao. Uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporaba droga i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana,

Policija je 13. listopada oko 15 sati u Vodicama zaustavila 21-godišnjaka koji je upravljao motociklom Piaggio šibenskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, motociklu je isteklo trajanje prometne dozvole više od 15 dana te se vozač odbio podvrgnuti testiranju na droge i lijekove. Vozač je uhićen i uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama bit će priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika