Datum objave: 16. Kolovoz 2021

IZ POLICIJSKOG BILTENA / Brojne krađe na šibenskom području, u velikom broju slučajeva na meti su bili turisti

Diana Ferić
Diana Ferić

Čak sedam teških krađa i 11 krađa prijavljeno je Policijskoj upravi šibensko – kninskoj proteklog vikenda, mete su najvećim dijelom turisti, a ukradeni su  novac, bicikle, torbice, nakit.

U noći 14. kolovoza na odmorištu na autocesti A-1, nepoznati počinitelj je provalio u uslužni objekt tvrtke iz Dubravica te ukrao novac.

U noći 13./14. kolovoza u Murteru, nepoznati počinitelj je provalio u sportski objekt 44-godišnjaka kojom prilikom je ukrao novac,

U noći 14. kolovoza u Murteru, nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u uslužni objekt 55- godišnjaka u čemu nije uspio već je napravio materijalnu štetu na inventaru.

U popodnevnim satima 14. kolovoza na predjelu Šparadića, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil 59-godišnjakinje, a ukrao je torbicu s nakitom i novcem 33-godišnjakinje.

U popodnevnim satima 14. kolovoza nedaleko Primoštena, nepoznati počinitelj je provalio uosobni automobil 50-godišnjeg austrijskog državljanina i ukrao novčanik s novcem i dokumentima.

U razdoblju od 1. svibnja do 14. kolovoza u Tribunju, nepoznati počinitelj je provalio u plovilo 55-godišnjeg ruskog državljanina kojom prilikom je otuđio brodsku opremu. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

U popodnevnim satima 14. kolovoza u Jadrtovcu, nepoznati počinitelj je provalio uapartman 50-godišnjakinje kojom prilikom je otuđio torbicu s novcem i dokumentima.

U jutarnjim satima 12. kolovoza u Šibeniku, nepoznati počinitelj je s polica trgovine sa sjedištem u Zagrebu otuđio robu s polica vrijednosti nekoliko tisuća kuna. U večernjim satima 12. kolovoza u Vodicama, nepoznati počinitelj je 31-godišnjakinji ukrao torbicu s osobnim stvarima i mobilnim telefonom vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U noći 12. kolovoza u Murteru na plaži, nepoznati počinitelj je 22-godišnjaku otuđio novčanik s novcem i dokumentima.

U jutarnjim satima 13. kolovoza u Vodicama, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog spremnika motocikla 50-godišnjakinji ukrao mobilni telefon vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

U noći 13./14. kolovoza u Žaboriću, nepoznati počinitelj je iz nezaključane kuće 35-godišnjaku otuđio novac, a u jutarnjim satima 14. kolovoza u Žaboriću, nepoznati počinitelj je s terase kuće 39-godišnjem srpskom državljaninu otuđio nakit vrijednosti preko tisuću kuna. U noći 13. kolovoza u Primoštenu, nepoznati počinitelj je 21-godišnjem njemačkom državljaninu ukrao dvije bicikle vrijednosti preko deset tisuća kuna. U večernjim satima 14. kolovoza u Vodicama, nepoznati počinitelj je u caffe-baru tvrtke iz Vodica otuđio konobarski novčanik s novcem. Unoći 14./15. kolovoza u Šibeniku, nepoznati počinitelj je 39-godišnjem austrijskom državljaninu otuđio bicikl vrijednosti preko deset tisuća kuna. U noći 15. kolovoza nedaleko Šibenika, nepoznati počinitelj je 57-godišnjem njemačkom državljaninu ukrao bicikl vrijednosti preko deset tisuća kuna, a iste noći nedaleko od Šibenika nepoznati počinitelj je 48-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio tri bicikla vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Iz kategorije: Crna kronika